Kontorsflytt

Kontorsflytt

Vår flyttfirma erbjuder säker kontorsflytt med paketering, transport, magasinering och flyttstädning för både stora och små kontor. Vi erbjuder smidig kontorsflytt med fokus på minimerade avbrott!

När du planerar att flytta ditt kontor är det viktigt att välja en erfaren flyttfirma som kan erbjuda god planering, proffsig hjälp och heltäckande lösningar. Vår firma har lång erfarenhet av att hantera både små och stora kontorsflyttar och vi anpassar alltid våra tjänster efter kundens behov.

Att packa ett kontor kan vara en tidskrävande process, särskilt när det gäller att säkerställa att känslig utrustning som datorer och teknisk utrustning är skyddade under transporten. Vi ser till att allt packas med rätt material och metod för att minimera risken för skador. Om du inte har utrymme för alla möbler och utrustning direkt, erbjuder vi även magasinering både före och efter flytten.

Att lämna de gamla lokalerna i gott skick är ofta en viktig del av avtalet med hyresvärden. Vi erbjuder professionell flyttstädning som säkerställer att dina utflyttade kontorslokaler är städade och klara för överlämning, så att du kan fokusera på att komma i ordning i ditt nya kontor.

Vi ser till att alla möbler och utrustning transporteras effektivt och säkert till din nya kontorslokal. Oavsett om det gäller tunga skrivbord eller stora arkivskåp, ser vi till att allt hanteras med omsorg. Vid transporter använder vi moderna fordon som säkerställer att alla föremål når sitt mål oskadda.

Vi strävar alltid efter att minimera störningar för verksamheten under din kontorsflytt. Med våra tjänster som packhjälp och magasinering, städtjänster, bärhjälp och transporter, kan vi erbjuda en helhetslösning som passar dina specifika behov och ser till att din flytt blir både effektiv och problemfri.

Exempel på några orter vi för tillfället utför kontorsflytt är Arboga, Enköping, Eskilstuna, Sala, Strängnäs, Uppsala, Västerås och Örebro.

Välkommen att kontakta oss på Flytt & Städ Västmanland AB för en trygg och smidig kontorsflytt.

Försäkrat

Kundnöjdhet

Trafiktillstånd